Til en Dien steunen goede doelen en ook Hospice Duurstede!

foto Til en Dien loterij 2017.jpg

Wijkse Courant 8 maart 2017:

Tijdens de shows van Til en Dien die onlangs in Theater Calypso zijn opgevoerd, werd een ouderwetse verloting gehouden. Omdat ale prijzen van de verloting werden gesponsord door de Wijkse middenstand kon de volledige opbrengst worden gedoneerd aan doelen waar Wijkernaren zich voor inzetten.
Jeannette Kuijer, Eric Jansen en Alex Bernart van de Stichting Bed kregen uit handen van Til en Dien en penningmeester Wilfried Verheggen een cheque ter waarde van € 1.000. Annelies Huffmeijer kreeg voor Hospice Duurstede eveneens € 1.000. Philip en Anita Korff de Gidts van Stichting Hond kan de Was doen en Gaus geleidehond, waar plaatsgenote Ans Loeffen zich voor inzet, kregen beiden een cheque van € 750.
Dien merkte op "Wij zijn de Wijkse middenstand heel dankbaar voor al hun gulle gaven. De worst van slager Bekkum, de mooie cadeaus van salon Parvati, de koekjes van Lakerveld, de dinerbonnen van Florian, de bonnen van restaurant De Engel, het fruit van Jeroen Verhoekx, de originele bijdragen van Kringloopwinkel Dorestad, en de kunstwerkjes van therapeute Gerrie van Blitterswijk zijn in warme dankbaarheid ontvangen. En dank aan Cafe Ome Ko, By Nett en cafe Dorestad. Wij hebben er heel goed werk mee kunnen doen, wij zijn altijd heel barmhartig. Maar ik hoop wel dat burgemeester Poppens ons daar nu eindelijk eens een lintje voor geeft!".