Wijk weer actief voor Hospice Duurstede

Vanwege de internationale dag van de palliatieve zorg (14 oktober), houden verschillende Wijkse clubs, horeca en supermarkt acties om geld in te zamelen voor Hospice Duurstede.

Voorzitter Jaap Remme noemt het hartverwarmend dat sportscholen, horeca en supermarkt bereid zijn om samen met hun leden en klanten een bijdrage te leveren aan de Hospice. "Ik blijf het zeggen, de hospice levert een belangrijke bijdrage aan onze locale samenleving. We zien het aantal gasten groeien, waarmee de noodzaak van de hospice wordt bevestigd."
De komende weken worden verschillende acties gehouden.

Zo bieden de  sportscholen Daily-Fit, Fit4all, INVORM en YouNomi hun leden vanaf 7 oktober tot 14 oktober een appel aan voor 1 euro per stuk. Jaap Remme: "kortom: doneer gezond en eet een appel!" Remme wijst ook naar Facebookpagina van Fitt4all. " Op 28 oktober houdt Fit4all een spinning marathon, waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan de Hospice." Op de Facebookpagina is informatie over het evenement te lezen.

Afgelopen zondag (1 oktober) vond de jaarlijkse Copa Tonto plaats bij CDW. De voetballers leverden flinke strijd, maar voetbalden ook voor de Hospice. De volledige opbrengst (600 euro!) wordt gedoneerd aan de Hospice! Dit toernooi werd georganiseerd door café de Mallemolen met dank aan vrijwilligster Wendy van Rooijen!

De jaarlijkse koffieactie van de Wijkse Horeca is vervangen door een vaste jaarlijkse bijdrage, waarbij de gemiddelde opbrengst van de voorgaande koffieacties als uitgangspunt dient. Ook de embalagepaal bij de Jumbo aan de Langbroekerweg zal de opbrengst schenken aan de Hospice.