Succesvolle Oktoberactie 2017 Week voor de Hospice!

IMG-20171026-WA0002.jpg

De week voor de Hospice in oktober heeft dankzij de betrokkenheid van de Wijkse sportscholen, fruittelers en horeca maar liefst een bedrag van bijna 4000 euro opgeleverd. De sportscholen Fit4all, Daily-Fit, INVORMsport en YouNomi boden hun sporters in de week van de Hospice na afloop van hun inspanning een appel voor 1 euro aan, met een totaal opbrengst van ruim 600 euro. De appels werden belangeloos verstrekt door de fruitbedrijven Fa. Vernooy aan de Trechtweg en Fruitbedrijf Nell aan de Middelweg Oost.

De opbengst van INVORMsport wordt overhandigd door eigenaar Jeroen Meijer aan Michiel Koppelman, vrijwilliger bij Hospice Duurstede.

De opbrengst van Daily-Fit wordt door Jasper Hoogstraten overhandigd aan Annelies Huffmeijer, bestuurslid van Hospice Duurstede

Daarnaast hield sportschool Fit4all op 28 oktober een spinningmarathon van tien uur 's ochtends tot tien uur 's avonds. Veel sportievelingen zochten de sportschool op waar zij naast spinnen ook work-outs konden volgen, waaronder pilates.

De spinning-marathon bij Fit4all.

Het vele zweet vertaalde zich in een opbrengst van ruim 2500 euro. Enkele bestuursleden van de hospice hebben op deze dag ook sportieve prestaties geleverd. Het was een zeer succesvolle dag!

Ook de Wijkse Horeca toonde hun gulheid en doneerden 750 euro. We noemen ze graag:
Hotel restaurant De Gouden Leeuw, Café Restaurant de Veldpoort, Tiggie, IJssalon Verheggen, Hotel Bistro Florian, Café Restaurant De Engel, Eethuys Dorestad, Café Het Pakhuis, Café Ome Ko, Café De Vaert, Restaurant Naast de Poort, Restaurant 't Klooster, Café 't Hoff, Restaurant Pepe's, Restaurant  De Graanschuur.

De opbrengst van de Wijkse Horeca wordt overhandigd aan bestuurslid Conny van Tol.

We kijken terug op een geslaagde sponsoractie die gericht was op de aanleg van de toekomstige tuin op de nieuwe locatie aan de Karel de Grotestraat.

Veel mensen hebben hieraan hun medewerking verleend en het bestuur van Hospice Duurstede dankt allen heel hartelijk hiervoor!