Herdenkingsbijeenkomst 3 maart 2018

Herdenkingdienst 2018.jpg

Op zaterdagavond 3 maart is voor de 5e keer een herdenkingsbijeenkomst gehouden voor de nabestaanden van al onze overleden gasten in 2017. Dit keer vond het plaats op de sfeervolle locatie van de Graanschuur, naast  de Wijkse molen. Ongeveer 40 mensen waren aanwezig , waaronder zowel familieleden als vrijwilligers.

Het was een intieme bijeenkomst die opgeluisterd werd door een drietal zangeressen genaamd: Trinify. De namen van alle overleden gasten werden opgenoemd, een kaars werd voor iedere overledene ontstoken. Afgewisseld met mooie gedichten en prachtige muziek, werd het een warm samenzijn.Wij hopen dat de nabestaanden dit als een mooie afsluiting hebben kunnen ervaren, van de periode dat hun naaste in de hospice verbleef. 

Onze dank gaat uit naar de vrijwilligers die dit ook dit jaar weer geweldig georganiseerd hebben, te weten: Nicole, Erna en Peter. Zij realiseerden dit met ondersteuning van firma Den Hoed, die voor het drukwerk van de boekjes zorgde en bloemisterij Ganzeman die de prachtige rozen beschikbaar stelde.

« Terug