PPC schenkt vloer ter waarde van 17.000 euro!

PPC foto.jpg

De Plinten en Profielen Centrale uit Wijk bij Duurstede heeft de nieuwe vloer in onze Hospice geschonken. De gift heeft een waarde van 17.000 euro. In een interview met de Wijkse Courant motiveert PPC-directeur Lisa Klaassen de gift als volgt: “PPC is een echt Wijks bedrijf. Veel werknemers wonen hier. We hoorden van hen dat ze contacten hebben met de vrijwilligers. En dat zij het belangrijk vinden dat ook Wijk een hospice heeft.” De directeur vindt het fijn dat haar bedrijf op die wijze een bijdrage kan geven voor het behoudt van deze belangrijke functie in Wijk. En de Hospice denkt daar niet anders over. Penningmeester Cor van Echtelt: “Kenmerkend voor de verbouw en inrichting van Hospice Duurstede is dat veel Wijkse bedrijven betrokken zijn en worden.” Lees hier het volledige artikel in de Wijkse Courant.