Rotary doneert 750 euro!

De jaarlijkse Santarun 2018 van onze locale Rotaryclub veranderde 15 december Wijk weer in een groot en rood mensenlint. Kleine, grote, snelle en minder snelle SantaOpa’s en SantaOma’s, SantaMannen en SantaVrouwen én SantaKinderen. Allen in hun SantaLooppak. Ieder op zijn eigen snelheid. Wat een feestelijk gezicht was dat. “Er werd niet alleen gelopen voor de sportieve en gezonde uitdaging”, vertelt een enthousiaste Rotary-voorzitter Douwe Feenstra, “Maar ook voor goede doelen.” Een van de doelen was Hospice Duurstede en voorzitter Jaap Remme mocht 750 euro in ontvangst nemen.

Zoals bekend dragen de Rotarians Hospice Duurstede een warm hart toe. Voorzitter Feenstra motiveert dat als volgt: “Wij vinden het belangrijk dat mensen in hun laatste levensfase kunnen kiezen om te sterven in een warme thuissfeer indien dit thuis niet mogelijk is. Jullie maken dit mogelijk en wij danken jullie en alle vrijwilligers daarvoor”.