Kerstgroet Bestuur Hospice Duurstede (23-12-2020)

Helaas dit jaar geen kerstbijeenkomst zoals gedurende het achtjarig bestaan van Hospice Duurstede min of meer traditie is geworden. Wij weten allemaal wat de oorzaak hiervan is. Toch heeft het coronavirus  Hospice Duurstede gelukkig niet tot sluiting gedwongen. Wij hebben in het afgelopen jaar 22 gasten mogen ontvangen, ondanks de moeilijke omstandigheden door de coronapandemie.

Een grote groep vrijwilligers was ondanks de coronacrisis gelukkig bereid om voor de opvang en begeleiding  zorg te dragen. Enkelen hebben om zeer aanvaardbare redenen hieraan geen bijdrage kunnen leveren waarvoor alle begrip bestaat. Centraal staat en van groot belang is dat vrijwel alle vrijwilligers Hospice Duurstede trouw zijn gebleven. Zonder de vrijwilligers en natuurlijk ook al degenen die op de één of andere wijze voor het functioneren van Hospice Duurstede actief zijn, zullen wij niet in staat zijn om de waardevolle taak die wij op ons hebben genomen naar behoren uit te voeren. Onze dank hiervoor is groot.

Wij hopen dat 2021 voor ons allen een goed en vruchtbaar jaar zal worden. Maar eerst de feestdagen; ondanks de forse beperkingen zal het toch mogelijk moeten zijn om hiervan iets bijzonders te maken. Het bestuur van Hospice Duurstede wil iedereen mooie Kerstdagen wensen, een goede jaarwisseling en een gezond en voorspoedig 2021.

Namens het bestuur van Hospice Duurstede, Jaap Remme, voorzitter