Kerst 2020 in de Hospice (23-12-2020)

Kerstol 1.jpg

De hospice is natuurlijk weer in Kerstsfeer gebracht. Een extra accent kregen we van basisschool de Horn. Leerlingen hebben speciaal voor elke gast een potje mooi beplakt, waarin een lichtje staat. Zeer attent!

Een medewerkster van kinderdagverblijf De Kresj, Renate Bodok, kwam enkele dagen voor Kerst, 8 kerststollen bezorgen met beplakte papieren kerstballen met lieve wensen erop. Graag hadden de leidsters dit samen met de kinderen willen brengen, maar in verband met ziekte onder de leidsters was dit niet mogelijk.

stol.png

De kerstgedachte inspireerde Danielle Steketee om met enkele sponsors voor elke gast een pakketje samen te stellen met massage-olie en handcrème. Mooi zo’n spontane actie van een stadsgenoot!
kerstboom.png
Ook ontvingen de vrijwilligers van de Hospice allerlei lekkernijen van de diaconie van de Hervormde Kerk. Wat een verwennerij!

TAART.png
Op 1e kerstdag worden onze gasten verwend met een bescheiden kerstdiner, bereid door de dienstdoende vrijwilligers. Zij zullen die dag in de gezellige woonkeuken de tafel mooi dekken en samen met onze gasten genieten van de feestelijke maaltijd.
Op 2e kerstdag heeft een familielid van een van onze gasten een kerstbrunch besteld voor onze gasten bij Hotel Brasserie Florian; een lief gebaar.