Attentie voor vrijwilligers en uitreiking pallialiefjes (23-02-2020)

Dit jaar geen gezellige kerstbijeenkomst met alle vrijwilligers. Daarom kregen alle vrijwilligers van Hospice Duurstede een "groene" kerstattentie. Deze werden op 12 december rondgebracht door bestuursleden en  een aantal betrokken Wijkenaren. Grafisch vormgever Anton Rekke ontwierp de kaart.

cadeau.jpg

Coördinator Maureen verraste 5 vrijwilligers thuis met een pallialiefje, omdat ze vijf jaar ‘aan het bed’ werkzaam zijn in de hospice. Helaas was Beb Kok op het moment dat de foto werd genomen verhinderd. Dat gold niet voor Denise Moolhuijzen, Nicole Wieman, Lenie Daalhuizen en Edith van Elst. Als bestuur zijn wij trots en dankbaar dat jullie na 5 jaar nog steeds zo gemotiveerd zijn om voor onze gasten klaar te staan.

palialiefje.jpg