Steun de Roparun en koop een lot, maart 2021

De boodschap in deze kop lezen we meestal anders: Steun de hospice. Maar deze keer maken we dus een uitzondering voor stichting Roparun. De pandemie trok vorig jaar een dikke streep door de sponsorevenementen.Ook de jaarlijks sponsorloop/fietstocht tussen Parijs-Rotterdam en Hamburg-Rotterdam kon geen doorgang vinden. Dit evenement levert jaarlijks veel geld op, bijeengebracht door hardlopers en fietsers op elk niveau.
Door het wegvallen van dergelijke sponsorevenementen werden vele miljoenen minder geworven voor de goede doelen die Roparun ondersteunt. Doelen zoals onze hospice bijvoorbeeld.

Om die reden werkt het bestuur graag mee aan het verzoek van Roparun om de verkoop van loten te promoten. Hiermee kunnen we de stichting ondersteunen. Bovendien maak je kans op mooie prijzen, zoals een auto.

Waar vind ik de loten?
De loten liggen in het keuken van de hospice naast de  welbekende collectebus. Ze kosten €2,50 per stuk. Je kunt ze zelf pakken en het bedrag in de bus doneren. Vind je het makkelijker om je donatie over te maken? Dat kan ook: op NL73 RABO 0111828392 t.n.v. Stichting Hospice Duurstede o.v.v. Loten Roparun.

PHOTO-2021-03-31-20-45-31.jpg

Hospice dankbaar voor schenkingen
Roparun kent gelden toe aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun. Die luidt: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Dankzij Roparun heeft onze Hospice al veel investeringen kunnen doen. Door de jaren mochten we al veel schenkingen ontvangen.Voor een indruk: scroll door de nieuwsberichten op onze site: Nieuws - Hospice Duurstede meer weten over Roparun ga dan naar: Home - Roparun.