Wens van gast Miranda gaat in vervulling, 29 april 2021

Dunja is de zus van Miranda,  een gast die recent overleed. In een persoonlijk verslag beschrijft zij een fantastische dag in Ouwehands Dierenpark. Deze dag werd mede mogelijk door de stichting Wens Ambulance. Deze stichting verzorgt het liggend vervoer voor (pre)terminale en chronisch zieke patiënten naar hun wenslocatie. In dit geval dus Ouwehands Dierenpark. Aan het dierenpark is de stichting Onky Donky verbonden. Deze stichting verzorgt onvergetelijke dagen voor kinderen in het Ouwehands. Mede door de betrokkenheid van deze stichtingen beleefde gast Miranda een geweldige dag met haar gezin.

Op donderdag 29 april mochten mijn zus en haar gezin i.s.m. de stichtingen Wens ambulance en Onky Donky een geheel verzorgde dag in Ouwehands dierenpark doorbrengen. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door Maureen, de coördinator van de hospice. Nog 1 zo’n dag was een grote wens van mijn zus Miranda. Dit omdat ze de afgelopen jaren samen met haar gezin een jaarabonnement gehad heeft op dit dierenpark.

Ambulance wens 2021
Op de foto: Miranda, haar man Jurgen, zoon Ruben en haar zus
met nichtje

Wat was het een super dag!  Bij de panda’s geweest en een privéshow van de zeeleeuwen gezien.Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Voor de uitleg, voor de heerlijke lunch en de tijd die ze erin gestoken hebben. Als mooie afsluiting ontvingen we ook nog leuke cadeautjes.
Miranda heeft haar dank uitgesproken met de woorden: “wat ontzettend fijn dat dit geregeld is en ook nog zo snel”. Ze heeft hier nog slechts enkele weken van kunnen na genieten.

Namens Miranda, haar man, haar zoon, haar zus en nichtje bedanken we iedereen die het vervullen van haar laatste wens mogelijk maakte.

 Dunja

« Terug