Dijkenloop zondag 13 oktober

Logo hardlopen.jpg

Een sportieve prestatie neerzetten en daarmee Hospice Duurstede een financieel steuntje in de rug geven? Geef je dan snel op voor het nieuwste hardloopevenement van Wijk bij Duurstede: De Dijkenloop, op zondag 13 oktober a.s.

Laat je sponsoren voor Hospice Duurstede
Wil je graag meelopen en Hospice Duurstede sponsoren? Ga in aanloop naar 13 oktober op zoek naar sponsoren die jou willen steunen in de vorm van een geldbedrag dat volledig ten goede komt aan Hospice Duurstede.

Aanmelden sponsoring Hospice Duurstede

Zou je het ons willen laten weten als je mee gaat lopen en je laat sponsoren? Stuur een e-mail naar communicatie@hospiceduurstede.nl (laat dan gelijk even weten of je geïnteresseerd bent in de loopclinics). Sponsorbedragen kun je (laten) overmaken naar rekeningnummer: 11.18.28.392 t.n.v. Hospice Duurstede onder vermelding van “Sponsoring Dijkenloop +    [jouw naam]”.

Aanmelden Dijkenloop

Lees alles over de eerste Dijkenloop en meld je aan op: www.dijkenloopwijk.nl. Je kunt kiezen uit 2 afstanden: 5 en 10 kilometer. Inschrijfkosten bedragen € 10,00 voor de 5 km en € 12,50 voor de 10 km. Dit bedrag is inclusief het vervoer per bus naar de startlocatie (Kasteel Amerongen of De Gravenbol).