Stichting Roparun schenkt €11.000 aan Hospice Duurstede, mei 2013

De stichting Roparun heeft bekendgemaakt dat er €11,000,- aan Hospice Duurstede in Wijk bij Duurstede wordt geschonken. Henk van der Velde, voorzitter Stichting Roparun Palliatieve Zorg: “We zijn blij dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan het belangrijke werk dat het hospice verricht. Vanuit de Roparun ondersteunen we doelen die helpen ons motto waar te maken: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Ruim 9000 lopers, fietsers, chauffeurs en verzorgers zamelen met deze sportieve prestatie geld in voor mensen met kanker. De Roparun is ontstaan in 1992 en heeft inmiddels ruim 51 miljoen euro opgebracht. De Roparun ondersteunt goede doelen die zich richten op palliatieve zorg voor mensen met kanker. Op zaterdag 18 mei 2013 start in Parijs en Hamburg de 22e editie van de Roparun. Op 20 mei finishen de teams op de Coolsingel in Rotterdam. Hospice Duurstede is heel erg blij met deze mooie gift en wenst alle deelnemers aan de 22 editie van de Roparun ontzettend veel succes. Meer informatie is te lezen op www.roparun.nl.