29 en 30 juni: Open Tuin dagen van Kasteel Lunenburg Langbroek

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni is van 10.00 - 17.00 uur de tuin van Kasteel Lunenburg te Langbroek (Langbroekerdijk A99) geopend voor publiek. De organisatie van de Open Tuin dagen heeft besloten dit jaar met de opbrengt Hospice Duurstede te steunen. Alleen tijdens dit bijzondere weekend worden de schitterende tuinen opengesteld voor publiek. In dit weekend is er in de tuinen een verkoopexpositie van kunstwerken van diverse kunstenaars. Bekijk voor meer informatie over Kasteel Lunenburg de website: www.kasteellunenburg.nl. De toegangsprijs is € 3,50. Vrijwilligers en vertegenwoordigers van Hospice Duurstede zijn beide dagen aanwezig om vragen te beantwoorden van belangstellen en informatie te geven over vrijwilliger worden.