Kasteel Lunenburg steunt Hospice Duurstede met opbrengst Open Tuin dagen

stand hospice open tuin.jpg

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni waren de schitterende tuinen van Kasteel Lunenburg te Langbroek geopend voor publiek. Ieder jaar kiezen de beheerders van Lunenburg een goed doel waar de opbrengst van beide dagen aan geschonken wordt. Dit jaar kwam de opbrengst van de openstelling (entree, verkoop van koffie thee en koek, verkoop van stekjes uit eigen tuin, verkoop van honing van eigen bijen en verkoop van schilderijen en beelden) ten goede aan Hospice Duurstede.  Maar liefst € 7.500-, mag Hospice Duurstede in ontvangst nemen. Onze dank gaat uit naar de zeer betrokken organisatie en hartelijke beheerders van de tuinen van Kasteel Lunenburg. Wij hebben met volle teugen genoten van het warme welkom, de goede zorgen voor onze vrijwilligers tijdens de openingsuren en het genereuze gebaar.