Gezellige Kerstbijeenkomst

kerstborrel.jpg

De kerstbijeenkomst op zondagmiddag 22 december was een groot succes. Er was sprake van een grote opkomst en op waardige wijze werd het jaar 2013 afgesloten. Vrijwilligers, coördinatoren, leden van ondersteunende commissies en bestuursleden hadden onder het genot van een hapje en drankje volop gelegenheid met elkaar kennis te maken en van gedachten te wisselen. Er waren ook plechtige momenten zoals het uitreiken van een certificaat aan nieuwe vrijwilligers die op hartelijke wijze welkom werden geheten.

Door de grote betrokkenheid met Hospice Duurstede van alle aanwezigen, was sprake van een hecht verband dat ook goed was waar te nemen. Een fantastische groep mensen die met opoffering van veel vrije tijd zoveel betekenen voor de gasten van Hospice Duurstede die in de terminale fase van hun leven op liefdevolle wijze adequate ondersteuning behoeven. Dank zij de hulp van de vrijwilligers is Hospice Duurstede op de kaart gezet en is zij reeds na één jaar in de Wijkse samenleving niet meer weg te denken. Met deze organisatie en in het bijzonder de inzet en betrokkenheid van de vrijwilligers, zal Hospice Duurstede ook in het jaar 2014, conform haar doelstelling, een waardevolle  bijdrage kunnen leveren in de verlening van palliatieve terminale zorg. Hierop mogen wij zeker vertrouwen.

Jaap Remme, voorzitter bestuur Stichting Hospice Duurstede.