Themacafé Pal Voor Elkaar op donderdag 17 april

Op donderdag 17 april om 16.00 uur wordt voor de derde maal themacafé Pal voor Elkaar georganiseerd in Centrum Cabane in Utrecht. Het thema van deze bijeenkomst: Wat een hospice voor u kan betekenen?

Trefpunt voor informatie en uitwisseling
Als je weet dat je ongeneeslijk ziek bent, verandert dit je leven en dat van je naasten. Het kan gevoelens van verslagenheid, angst, boosheid, onzekerheid en verdriet met zich meebrengen en roept veel vragen op. Themacafé Pal voor Elkaar is een trefpunt waar je informatie krijgt en waar patiënten, familie, vrienden en andere belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten. Er zijn ook diverse hulpverleners aanwezig voor informatie en advies.

Thema: Wat een hospice voor u kan betekenen
Het thema dat deze keer centraal staat is: Wat een hospice voor u kan betekenen. Wat is een hospice precies en wanneer kun je er terecht? Wat kan een hospice voor u betekenen, nu of later? Piet van Leeuwen, hospice-arts en palliatief consulent van het St. Antonius Ziekenhuis gaat met ons in gesprek over dit onderwerp. Er is gelegenheid om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en te praten bij een hapje en een drankje.

Praktische informatie
Gastvrouw is Nienke Overvliet, geestelijk verzorger in het St. Antonius Ziekenhuis. Als u vragen of opmerkingen hebt over het onderwerp, kunt u die aan haar doorgeven (zie mailadres hieronder). Die worden dan meegenomen. De bijeenkomst is gratis.

Wat: Themacafé Pal Voor Elkaar
Wanneer: donderdag 17 april 16.00 – 18.00 uur
Waar: Centrum Cabane, Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht
Aanmelden: Nienke Overvliet: novervliet@antoniusziekenhuis.nl (niet verplicht)