Dijkenloop zondag 12 oktober: loop voor Hospice Duurstede

Dijkenloop.2 2014.jpg

Laat je sponsoren tijdens de DijkenLoop en zamel geld in voor Hospice Duurstede

Een sportieve prestatie neerzetten en daarmee Hospice Duurstede een financieel steuntje in de rug geven? Hospice Duurstede draait bijna volledig op vrijwilligers. Dat betekent dat het afhankelijk is van donaties en giften van particulieren en bedrijven.
Hospice Duurstede roept deelnemers aan de Dijkenloop op sponsoren te zoeken die de hardlopers willen steunen in de vorm van een geldbedrag dat volledig ten goede komt aan Hospice Duurstede.

Inschrijving Dijkenloop 2014
De Dijkenloop, een loopevenement waarbij je kunt kiezen uit 5 of een 10 km parcours, wordt georganiseerd door WijkNogLeuker en vindt plaats op 12 oktober 2014. De voorinschrijving is geopend en sluit op 5 oktober 2014, of eerder zodra het maximaal aantal deelnemers (750) is bereikt. Schrijf je in voor de DijkenLoop via de website: www.dijkenloopwijk.nl

Aanmelden sponsoring Hospice Duurstede Heb je sponsoren gevonden? Stel Hospice Duurstede daar van op de hoogte door een e-mail te sturen naar secretariaat.hospiceduurstede.nl. Sponsorbedragen kun je (laten) overmaken naar rekeningnummer: 11.18.28.392 t.n.v. Hospice Duurstede onder vermelding van “Sponsoring Dijkenloop + <jouw naam>”. Heb je vragen, dan kun je deze via dit e-mailadres stellen.