Kerstballen breien

kersballen breien.jpg

Het duurt nog even, maar Hospice Duurstede bereidt zich al voor op de kerst. Zondag 14 december vindt de jaarlijkse kerstmarkt in het centrum van Wijk bij Duurstede weer plaats.

Een groep enthousiastelingen heeft het initiatief genomen kerstballen te gaan breien voor Hospice Duurstede, welke verkocht gaan worden op de kerstmarkt. De volledige opbrengst hiervan komt ten goede aan Hospice Duurstede.

Om voldoende kerstballen te kunnen verkopen, gaan wij na de zomer op zoek naar nog meer enthousiaste breiers. Per 1 augustus 2014 kunt u meer informatie verkrijgen over de pakketjes breiwol en breipatronen bij Conny van Tol, tel nummer: 0633 844 903. Wij hopen op een enthousiaste deelname aan deze actie.

Binnenkort plaatsen we meer informatie over dit leuke intiatief.