Team Fortune sponsort Hospice Duurstede met Mystery Roads

fot rallyrijders.png

Zaterdag 17 januari 2015 gaat Mystery Roads 2015 van start. Dit is een autotoertocht naar een onbekende bestemming, gedurende 8 dagen en bijna 8000 kilometer. Een belangrijk doel van deze tocht is het werven van fondsen voor goede doelen.
Team Fortune, de Langbroekers Louis van Vliet en Marius Albracht, gaat deze tocht rijden en heeft als goed doel Hospice Duurstede. Verschillende lokale ondernemers hebben hun medewerking toegezegd. Begin januari was reeds 4000 euro voor Hospice Duurstede bij elkaar gebracht!
Marius en Louis hopen komende tijd nog meer sponsors bereid te vinden om hun doel te ondersteunen. Op de auto van het team worden de logo’s van sponsors geplakt. Hospice Duurstede wenst team Fortune veel succes!