Til en Dien collecteren voor hospice

Til & Dien.jpg

Het Wijkse cabaretduo Til en Dien heeft een succesvolle collecte gehouden voor Hospice Duurstede. De totale opbrengst wordt binnenkort bekend gemaakt. Van elk kaartje van de vijf uitverkochte voorstellingen ging 2.50 euro direct naar de Hospice. Voorzitter Jaap Remme is er beduusd van. "Ik vind het geweldig dat Hospice Duurstede ook in het culturele leven van Wijk op aandacht kan rekenen."

Voor Til en Dien overigens de normaalste zaak. De hospice was een rode draad in hun programma.  De beide dames kwamen met de collectebus de zaal in en kondigden de gasten in hun programma aan als mensen die "ook voor de Hospice" een liedje wilden zingen. Het publiek kreeg ook nog een uitleg over de betekenis van de hospice. Dien: "Daar kun je op gemak doodgaan", kortom "doodgemakkelijk",concludeerde Til.