Vrijwilligers golfen bij Duurstede

golfbijduurstede1.jpg

Vrijwilligers van Hospice Duurstede beproefden hun golfvaardigheid tijdens het jaarlijkse golf-evenement van de Rotaryclub Wijk bij Duurstede op 6 juni jl. . De Hospice was wederom uitverkoren als een van de 7 goede doelen van de Rotary. Daarmee bevestigen de Rotarians hun goede relatie met de hospice en benadrukken de maatschappelijke relevantie ervan.

De vijf enthousiaste vrijwilligers die zich hadden aangemeld voor dit sportieve festijn genoten van de ambiance en het prachtige weer. Hun motto werd volledig bewaarheid: meedoen is belangrijker dan winnen. Wel werden ze uitgeroepen tot het beste damesteam van de dag. Desondanks sprak een van hen dat het team zich voor een volgende editie nog beter zal prepareren. De opbrengst van het evenement en in het bijzonder voor de hospice is nog niet bekend. Het bestuur dankt de Rotarions van harte voor hun betrokkenheid bij hospice Duurstede.