8 juli 2015: Vrijwilligers genieten van Wijkse omgeving

Vrijwilligersuitje 2015.jpg

Op 8 juli jl trokken de vrijwilligers van de Hospice erop uit. Velen zien elkaar niet vaak en waren blij om de onderlinge contacten weer wat te versterken. Rond borreltijd voegden enkele bestuursleden zich toe aan het gezelschap.
Conny van Tol reikte behaalde certificaten uit aan nieuwe vrijwilligers. Cor van Echtelt memoreerde de goede prestatie van een damesploeg die namens de Hospice had deelgenomen aan ‘Golf by Duurstede’, een golftoernooi. Voorzitter Jaap Remme sprak Marijke Leeflang toe vanwege haar vertrek bij de Hospice. Bovendien droeg Marga Staakman een mooi en zelf gemaakt gedicht voor aan Marijke.

Het volledige verslag, dat Jos Arends schreef, is te lezen door op deze link te drukken.