Internationale dag palliatieve Zorg

Zaterdag 10 oktober is de Internationale dag van de palliatieve zorg. In het teken hiervan zal in de week van 3 tot en met 10 oktober een aantal activiteiten plaatsvinden voor Hospice Duurstede. In Eigen Wijks Magazine dat binnenkort uitkomt is een uitgebreid artikel over de Hospice te lezen.

Koffie drinken
Een aantal restaurants in Wijk bij Duurstede zal een gedeelte van de opbrengst van elk kopje koffie ten goede laten komen aan de hospice. Naast het lekkere kopje koffie, ondersteunt u dus tegelijkertijd een goed doel. De deelnemers zijn: Hotel bistro Florian, Cafe restaurant De Engel, Hotel restaurant De Gouden Leeuw, Eetcafe De Veldpoort. Cafe Ome Ko, Eetcafe Dorestad. Restaurant Naast de Poort, Restaurant het Pakhuis.

Film kijken
Ook theater Calypso draagt Hospice Duurstede een warm hart toe. Op woensdag 7 oktober vertoont het theater om 20.00 uur de Nederlandse film ‘Brozer’. De opbrengst van de kaartverkoop gaat voor een belangrijk deel naar Hospice Duurstede.

Hard lopen
De stichting Wijk nog Leuker roept hardlopers op om hun prestatie tijdens de jaarlijks terugkerende Dijkenloop op zondag 11 oktober te laten sponsoren voor Hospice Duurstede. Meer informatie is te lezen op www.dijkenloopwijk.nl.