Peter van de Kerkhof overhandigt Hospice Duurstede 1000 euro

VKV-hospice.jpg

Wijk bij Duurstede, 19 september 2015. In september opende VKV Renault Wijk bij Duurstede officieel de deuren van het nieuwe pand aan de Graaf van Lynden van Sandenburgweg net buiten het centrum van Wijk bij Duurstede. De genodigden voor de officiële opening is gevraagd om, in plaats van een cadeau te geven, een donatie te doen aan Hospice Duurstede. Dit leverde het prachtige bedrag van 1.000 euro op.
VKV Renault Wijk bij Duurstede wilde graag een goed doel koppelen aan de opening van het nieuwe pand. Het bedrijf is bijna 90 jaar gevestigd in Wijk bij Duurstede en heeft diepe wortels in de Wijkse gemeenschap. Het was dus vanzelfsprekend voor de directie om te kiezen voor een lokaal doel. Op donderdag 17 september overhandigden Peter van Kerkhof en vestigingsmanager Raymond Henebiens de cheque t.w.v. €1.000 aan de penningmeester Cor van Echtelt en de coördinator Lisbeth Dessé van Hospice Duurstede.