Film Brozer voor vrijwilligers Hospice Duurstede

In de week van de palliatieve zorg is de film ‘Brozer’ gedraaid in theater Calypso. Door Tom van Ginkel zijn 50 filmkaartjes ter beschikking gesteld aan de vrijwilligers van Hospice Duurstede. Van elk verkocht kaartje werd nog eens 3,- euro afgedragen aan Hospice Duurstede. Opbrengst: 135,- euro.

Op de website van de film staat "Het is een bijzondere speelfilm geworden over de veerkracht van de mens, liefde en de confrontatie met het onvermijdelijke waarbij de makers voor en achter de camera worden geconfronteerd met de grenzen van fictie.Het verhaal begint als Muis (Leonoor Pauw) hoort dat ze ongeneeslijk ziek is, dan krijgt voor haar het leven een totaal andere betekenis. Op haar weg naar het onbekende brengt ze regelmatig de zondagen door met haar zussen."  "De film verbeeldt de pogingen van de vier zussen om met dit verdriet om te gaan om zo grip te krijgen op de vergankelijkheid." Zie ook www.brozer.nl.