Nieuw bestuurslid Michette Palmen

palmen200.jpg

Hospice Duurstede heeft per 1 januari 2016 een nieuw bestuurslid, Michette Palmen, arts ouderengeneeskunde. Michette is zeer gemotiveerd haar medische deskundigheid in te zetten voor onze organisatie. Zij heeft onder andere de portefeuille ' zorg' onder haar hoede.
Michette: “Als arts ouderengeneeskunde heb ik in verschillende organisaties gewerkt. De afgelopen 15 jaar in de ouderenpsychiatrie, het ging hierbij meestal om langdurige contacten. Regelmatig ondersteunde ik hen en hun familie in de allerlaatste levensfase. Vaak ook stonden de ouderen er helemaal alleen voor. In sommige situaties is het bijzonder belangrijk gebruik te kunnen maken van een veilige en liefdevolle omgeving, zoals de hospice die biedt, om je in rust en vrede voor te kunnen bereiden op het definitieve afscheid. Daarom wil ik mijn kennis en ervaring graag inzetten voor het hospice”.