Koffieactie voor Hospice Duurstede levert € 750,- op!

foto koffieactie 2016.jpg

Foto: Ankie Meutgeert

Evenals vorig jaar heeft een groot aantal  Wijkse horecagelegenheden in de week van de Palliatieve Zorg een deel van hun koffie-inkomsten geschonken aan Hospice Duurstede. "Dit leverde het mooie bedrag van 750  euro op ” , zegt voorzitter Jaap Remme van de hospice. "Daar zijn we hen zeer erkentelijk voor". Met plezier noemt voorzitter Jaap Remme de gulle schenkers. "En ook met trots, want  dit is Wijk zoals het is. Betrokken burgers en betrokken ondernemers”. Dus dank: eetcafe  Het Pakhuis, hotel-restaurant De Gouden Leeuw, eetcafé  De Veldpoort, ijssalon Verheggen, Hotel Bistro Florian, Café Restaurant De Engel, Eetcafé Dorestad, Café Ome Ko, Café De Malle molen, Restaurant Het Klooster, Restaurant Naast de Poort, Café ’t Hoff, Tapasbar Pepe, Graanschuur Lunchcafé, Cafetaria Tiggie.